Social Icons

Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014

«Μαύρα μεσάνυχτα» για τη γραμματεία το υπουργείο Παιδείας


Σε καθεστώς πλήρους άγνοιας φαίνεται ότι βρίσκεται το υπουργείο Παιδείας σχετικά με το μείζον θέμα της γραμματείας του ΤΕΙ Πύργου, καθώς ο γενικός γραμματέας Θ.Κυριαζής, όταν ρωτήθηκε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή χθες το πρωί, απάντησε με… ψήγματα ειρωνείας «όχι, δεν μπορεί να μην υπάρχει γραμματεία. Μπορεί να μην ήταν εκείνη τη στιγμή».

Γίνεται αντιληπτό πως γεννάται σοβαρό ζήτημα ως προς την ενημέρωση που έχει λάβει το υπουργείο Παιδείας, διότι ο πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, Σωκράτης Καπλάνης δήλωσε στo patrisnews.com ότι έχει σταλεί η σχετική επιστολή και ότι περιμένει απάντηση για την ενίσχυση με διοικητικό προσωπικό μέσα από τη «δεξαμενή» της διαθεσιμότητας (περίπου 18 άτομα)..

Κατά τα άλλα, με ρυθμούς… χελώνας συνεχίζονται οι εγγραφές στο ΤΕΙ Πύργου, καθώς δεν έχει αλλάξει σε σχέση με τη στελέχωση της γραμματείας, η οποία συνεχίζει να λειτουργεί με «δανεικό» υπάλληλο. Ωστόσο, η υπομονή των νεοεισαχθέντων σπουδαστών και των γονιών τους σταδιακά αγγίζει τα όρια της εξάντλησης, λόγω της αναμονής.

Έως τώρα έχουν εγγραφεί λίγοι περισσότεροι από 80 σπουδαστές, ενώ ο συνολικός αριθμός των εισακτέων έχει προσδιοριστεί στους 205, συνεπώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αυξηθεί η προσέλευση.

Αρχαία Πολιτεία αποκάλυψαν τα έργα για την Ιονία Οδό!

Εντυπωσιασμένο έμεινε σήμερα το κυβερνητικό κλιμάκιο που με επικεφαλής τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην Ιονία Οδό με τον αρχαιολογικό χώρο της Αλίκυρνας.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια ολόκληρη αρχαία πολιτεία που βρέθηκε ακριβώς δίπλα από τον χώρο όπου γίνονται οι εργασίες για την εκτέλεση της Ιόνιας οδού, κοντά στον Άγιο Θωμά του Μεσολογγίου και οι επίσημοι, δεν χόρταιναν να βλέπουν την μεγάλη ανακάλυψη που εκτείνεται σε μήκος πολλών στρεμμάτων.


koi-xrysoxoidis-alikyrna3

Αναλυτική ενημέρωση για το μέγεθος της ανασκαφής και το τι έχει μέχρι σήμερα ανακαλυφθεί έκανε η προϊσταμένη της ΛΣΤ” Εφορείας Κλασσικών και προϊστορικών Αρχαιοτήτων Ολυμπία Βικάτου, ενώ παρόντες εκτός από τον κ. Χρυσοχοϊδη, ήταν ο βουλευτής Θάνος Μωραΐτης, διευθυντικά στελέχη του Υπουργείου Πολιτισμού , οι αντιπεριφεριειάρχες Χρ. Σταρακά, Νίκος Υφαντής και Γιάννης Λύτρας, αντιδήμαρχοι του δήμου Μεσολογγίου κλπ.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα συμπεράσματα δείχνουν πως η αρχαία πόλη «ακουμπά» πάνω στη χάραξη της Ιόνιας οδού, ενώ δεν έχει αποκαλυφθεί σε όλο της το μέγεθος, γεγονός που απαιτεί νέες ανασκαφές, μελέτες, αποτυπώσεις κλπ.
koi-xrysoxoidis-alikyrna6

Πλέον το λόγο έχει το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο και το Υπουργείο Πολιτισμού μιας και απ’οτι φαίνεται η συγκεκριμένη ανασκαφή κρύβει ακόμη πολλές εκπλήξεις. Από την ενημέρωση που έγινε σήμερα στον κ. Χρυσοχοιδη , μέχρι τώρα  έχει βρεθεί μόλις ένα μικρό μέρος της πόλης, που εντυπωσιάζει με τις υποδομές της και το ρυμοτομικό της σχέδιο! «Όπου και να σκάψουμε στην περιοχή, βρίσκουμε αρχαία» φέρεται να είπαν οι αρχαιολόγοι στον υπουργό και τα υπόλοιπα μέλη του κυβερνητικού κλιμακίου, που έμειναν έκπληκτα από το μέγεθος και τις ανακαλύψεις της ανασκαφής.

koi-xrysoxoidis-alikyrna1

Παράλληλα όμως υπάρχει και προβληματισμός, μια και η αρχαία πόλη σε κάποια τμήματα της βρίσκεται πάνω στην Ιόνια οδό και αυτό που απαιτείται, όπως τόνισαν σε δηλώσεις τους τόσο ο κ. Χρυσοχοϊδης όσο και ο Θάνος Μωραΐτης, είναι να «τρέξουν» οι διαδικασίες και σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού να βρεθεί λύση ώστε να μην καθυστερήσει το έργο στην περιοχή. Οπως ανακοινώθηκε μέσα στην επόμενη εβδομαδα, θα υπάρξει συνάντηση με το Κ.Α.Σ.


koi-xrysoxoidis-alikyrna2

Το κλιμάκιο επισκέφθηκε και το «Παλαιομονάστηρο» το σημείο δηλαδή όπου υπάρχουν τα ευρήματα του μοναστικού συγκροτήματος του 9ου μ.Χ. αιώνα στην Παλιοβούνα, όπου γενικά όμως θεωρείται πως εκεί το πρόβλημα με την Ιόνια μπορεί να ξεπεραστεί και όλοι επικεντρώνουν τώρα στην Αλίκυρνα.

«Φως» στον ορίζοντα για τα σκουπίδια

 Λύση για το σοβαρό ζήτημα των σκουπιδιών του δήμου Πύργου φαίνεται να έχει βρει η νέα δημοτική αρχή, με τον δήμαρχο Γαβρίλη Λιατσή να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και συζητήσεις με τους συμβούλους του αλλά και αρμόδιους φορείς προκειμένου άμεσα να υπάρξει σίγουρο αποτέλεσμα.

Όπως ανέφερε την Παρασκευή σε δηλώσεις του από το γραφείο του στο Λάτσειο ο κ. Λιατσής, από την ημέρα που ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή, σε συνδυασμό με την προσπάθεια που γίνεται για την οριστική λύση του προβλήματος των σκουπιδιών, δεν έχει αμελήσει την καθημερινότητα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανταποκριθεί στα λογικά αιτήματα των πολιτών του δήμου και παρά το γεγονός πως οι οικονομικές δυνατότητες του δήμου δεν είναι μεγάλες.

«Δεν έχουμε μεγάλες χρονικές αποκλίσεις από το σχεδιασμό που έχουμε στο ζήτημα των σκουπιδιών αν και κάθε στάδιο ήταν και είναι εξαιρετικά δύσκολο. Όλα δεν απορρέουν από τη δική μας βούληση αλλά και από την ταχύτητα που ανταποκρίνονται εκείνοι που απευθυνόμαστε. Όμως μέχρι σήμερα έχω βρει μια ευαισθησία για αυτό το πρόβλημα από τους υπευθύνους (Αρχαιολογία, Δασαρχείο, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Περιφέρεια) δε μπορώ να πω ότι κάποιος δυσχεραίνει την πρόθεσή μας να φέρουμε αποτέλεσμα. Ίσως έχουν εκτιμήσει όλοι ότι η πόλη βρίσκεται πάρα πολύ καιρό σε έκτακτη ανάγκη και υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση και πειθαρχία από πλευράς των πολιτών οι οποίοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν περιμένουν λύση από τον ουρανό αλλά πρέπει να συνεισφέρουν στο να προκύψει αυτή η λύση», επεσήμανε ο κ. Λιατσής.

Ο δήμαρχος του Πύργου, συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, επεσήμανε συγκεκριμένα: «Το μόνο επίσημο που λέω είναι ότι μέρα νύχτα εγώ και οι συνεργάτες μου ενεργούμε με αποτελέσματα και προωθούμε προσδοκώντας ότι πολύ σύντομα θα έχουμε το θετικό και τελικό αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα δεν θα είναι του ενός αλλά συλλογικό. Θέλουμε συγκατάθεση του κόσμου, να έχουν ένα κράτημα στα σκουπίδια. Εγώ θέλω να μιλάω για αποτέλεσμα. Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει αν είμαι αισιόδοξος αλλά αν έχω αποτέλεσμα. Φαίνεται ότι θα υπάρξει αποτέλεσμα».


Συνάντηση με τις παρατάξεις

Ο κ. Λιατσής επεσήμανε δε πως σύντομα θα γίνει μια συνάντηση με όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει αναφορά στις παράλληλες ενέργειες που πρέπει να γίνουν ως προς τη διαχείριση των απορριμμάτων. Μάλιστα, ο κ. Λιατσής, μίλησε για πρόγραμμα ανακύκλωσης στον δήμο του Πύργου, το οποίο θα πρέπει να «τρέξει» άμεσα και που σε αυτό θα πρέπει να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες του δήμου Πύργου.
 «Θέλω να μιλήσουμε για τις παράλληλες ενέργειες που πρέπει να κάνουμε στη διαχείριση των σκουπιδιών, εκείνες που μειώνουν όγκο σκουπιδιών και πιστεύω ότι όλες οι παρατάξεις όπως το έλεγαν και στα προεκλογικά τους προγράμματα, είχαν σχέδια για την ανακύκλωση. Θα συνεννοηθούμε με καταστηματάρχες να βγάζουν τα χαρτόκουτα σπασμένα και εμείς να έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα αποκομιδής και ταυτόχρονα να δημιουργούμε κίνητρα για να έρχονται να τα παίρνουν. Σκοπός είναι να μην υπάρχει κάδος στο ιστορικό κέντρο. Αν κάποιος θέλει κάδο θα του τον δίνουμε και θα τον έχει μπροστά από το σπίτι του. Κάδος που θα μεταφέρεται εδώ και εκεί στον διπλανό μας τέλος», ανέφερε ο κ. Λιατσής.

Έρχεται «τάξη» στο κέντρο

Παράλληλα ο δήμαρχος του Πύργου σημείωσε πως άμεσα αναμένεται να επιβληθούν μέτρα ακόμα και σε όσους χρησιμοποιούν το ιστορικό κέντρο της πόλης για διακίνηση εμπορευμάτων, καταστρέφοντας συχνά δέντρα, κολόνες ηλεκτροφωτισμού κ.ά.
 «Εκεί που άμεσα θα επιβληθούν μέτρα είναι ότι δεν θα ξαναφήσουμε να γίνεται διακίνηση εμπορευμάτων στην πλατεία και τους πεζόδρομους με αυτοκίνητα βαρέως τύπου που σπάνε δέντρα, κολόνες κτλ. Για να είναι νόμιμα όλα αυτά θα οριστούν εντεταλμένοι υπάλληλοι που νομικά θα μπορούν να εφαρμόζουν κανονισμούς και επιβολή προστίμων. Ας υπάρχει μια φορά που η δημοτική αρχή κατασταλτικά θα απολογηθεί για τις ενέργειες της και κατασταλτικά θα ενημερώσει όλο τον κόσμο για αυτά που κάνει», ανέφερε ο κ. Λιατσής.

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

74 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί για να καλυφθούν τα κενά


Στην πρόσληψη εκπαιδευτικών διαφόρων ειδικοτήτων, ως αναπληρωτές, για την κάλυψη των λειτουργικών κενών στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2014-2015, προχώρησε το Υπουργείο Παιδείας.

Στην Ηλεία, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, έρχονται 50 εκπαιδευτική στην Α/θμια Εκπαίδευση και 24 στην Β/θμια Εκπαίδευση.

Ειδικότερα, στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προσλαμβάνονται 13 Αγγλικής, 10 Καλλιτεχνικών, 11 Φυσικής Αγωγής, 2 Μουσικής, 7 Πληροφορικής, 6 Θεατρικών Σπουδών και 1 Δραματικής Τέχνης.  Στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προσλαμβάνονται 1 Θεολόγος, 8 Φιλόλογοι, 4 Μαθηματικοί, 1 Φυσικός, 1 Χημικός, 2 Βιολόγοι, 1 Οικονομολόγος, 1 Ηλεκτρολόγος, 1 Γεωπόνος, 1 Διοίκησης Επιχειρήσεων, 1 Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών, 1 Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού και 1 Πληροφορικής.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις αρμόδιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας, μέχρι και τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, όπου και θα τοποθετηθούν, σε κενές θέσεις.

Στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ηλείας
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑΝΝΑ -
ΠΕ01 - Θεολόγων
ΓΚΟΥΡΝΕΛΟΥ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΠΕ02 - Φιλόλογων
ΜΑΡΙΝΕΖΗ
ΦΙΛΙΩ
ΠΕ02 - Φιλόλογων
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ
ΠΕ02 - Φιλόλογων
ΛΑΝΔΡΙΤΣΗ
ΙΩΑΝΝΑ
ΠΕ02 - Φιλόλογων
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΛΕΝΗ
ΠΕ02 - Φιλόλογων
ΚΑΚΑΒΑ
ΘΕΟΔΩΡΑ
ΠΕ02 - Φιλόλογων
ΓΑΒΗΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΠΕ02 - Φιλόλογων
ΚΑΡΑΔΗΜΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΠΕ02 - Φιλόλογων
ΚΟΥΤΣΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ
ΠΕ03 - Μαθηματικών
ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΛΕΝΗ
ΠΕ03 - Μαθηματικών
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΠΕ03 - Μαθηματικών
ΛΑΟΥΡΔΕΚΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕ03 - Μαθηματικών
ΤΖΑΒΑΡΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΕ04.01 - Φυσικών
ΣΤΡΑΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΙΩΑΝΝΑ
ΠΕ04.02 - Χημικών
ΓΚΙΟΥΛΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΠΕ04.04 - Βιολόγων
ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΑΚΟΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΠΕ04.04 - Βιολόγων
ΛΙΒΑΝΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ
ΠΕ09      - Οικονομολόγων
ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ
ΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΕ12.05 - Ηλεκτρολόγων
ΚΟΥKOYMΤΖΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕ14.04 - Γεωπόνων
ΞΑΝΘΗ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΠΕ18.02 - Δ/ση Επιχειρήσεων
ΚΟΤΣΕΤΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΠΕ18.30 - Θερμοκ. Καλλιεργειών
ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΥΘΑΛΙΑ
ΠΕ18.31 - Μηχ. Εµπορ. Ναυτικού
ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ
ΠΕ19     -  Πληροφορικής

Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ηλείας
ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑ
ΠΕ 32 - Θεατρικών Σπουδών
ΣΤΥΛΙΑΝΕΣΗ
ΕΛΕΝΗ
ΠΕ 32 - Θεατρικών Σπουδών
ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ
ΑΝΔΡΕΑΝΑ
ΠΕ 32 - Θεατρικών Σπουδών
ΒΡΟΝΤΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΕ 32 - Θεατρικών Σπουδών
ΛΥΣΙΚΑΤΟΥ
ΜΑΤΙΝΑ
ΠΕ 32 - Θεατρικών Σπουδών
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑ
ΠΕ 32 - Θεατρικών Σπουδών

ΣΑΡΙΔΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΠΕ 19 & 20 - Πληροφορικής ΑΕΙ-ΤΕΙ
ΤΖΑΝΝΕ
ΙΩΑΝΝΑ
ΠΕ 19 & 20 - Πληροφορικής ΑΕΙ-ΤΕΙ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΠΕ 19 & 20 - Πληροφορικής ΑΕΙ-ΤΕΙ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΠΕ 19 & 20 - Πληροφορικής ΑΕΙ-ΤΕΙ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΕ 19 & 20 - Πληροφορικής ΑΕΙ-ΤΕΙ
ΚΑΛΑΝΤΖΗ
ΡΟΖΑΛΙΑ
ΠΕ 19 & 20 - Πληροφορικής ΑΕΙ-ΤΕΙ
ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗ
ΙΩΑΝΝΑ
ΠΕ 19 & 20 - Πληροφορικής ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΒΛΑΧΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΕ 18.41 Δραματικής Τέχνης

ΧΑΛΚΙΑ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΠΕ16.01 Μουσικής
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΝΑ
ΠΕ16.01 Μουσικής

ΛΑΙΝΑΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΠΕ 11 φυσικής Αγωγής
ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕ 11 φυσικής Αγωγής
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΕ 11 φυσικής Αγωγής
ΘΩΜΟΣ
ΕΠΑΜΕΙΝΩ
ΠΕ 11 φυσικής Αγωγής
ΛΑΠΠΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΕ 11 φυσικής Αγωγής
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΕ 11 φυσικής Αγωγής
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΠΕ 11 φυσικής Αγωγής
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΕ 11 φυσικής Αγωγής
ΝΙΦΟΡΑΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΠΕ 11 φυσικής Αγωγής
ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΕ 11 φυσικής Αγωγής
ΞΙΑΡΧΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑ
ΠΕ 11 φυσικής Αγωγής


ΔΡΟΣΙΝΟΥ
ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
ΠΕ 08 - Καλλιτεχνικών
ΜΠΑΡΜΠΑ
ΔΗΜΗΤΡΑ
ΠΕ 08 - Καλλιτεχνικών
ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑ
ΠΕ 08 - Καλλιτεχνικών
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΠΕ 08 - Καλλιτεχνικών
ΜΠΑΖΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΕ 08 - Καλλιτεχνικών
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ
ΕΥΛΑΜΠΙΑ
ΠΕ 08 - Καλλιτεχνικών
ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ
ΕΥΤΥΧΙΑ
ΠΕ 08 - Καλλιτεχνικών
ΜΠΕΛΛΟΣ
ΘΩΜΑΣ
ΠΕ 08 - Καλλιτεχνικών
ΟΪΜΠΑΚ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΕ 08 - Καλλιτεχνικών
ΚΟΛΕΤΣΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
ΠΕ 08 - Καλλιτεχνικών

ΚΟΥΝΑ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΠΕ 06 - Αγγλικής
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΕ 06 - Αγγλικής
ΒΕΡΡΟΙΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΠΕ 06 - Αγγλικής
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
ΠΕ 06 - Αγγλικής
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ
ΕΙΡΗΝΗ
ΠΕ 06 - Αγγλικής
ΜΠΑΦΑΤΑΚΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΕ 06 - Αγγλικής
ΠΑΥΛΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΕ 06 - Αγγλικής
ΚΩΣΚΩΡΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΠΕ 06 - Αγγλικής
ΜΕΛΕΤΗ
ΧΡΥΣΑΥΓΗ
ΠΕ 06 - Αγγλικής
ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΠΕ 06 - Αγγλικής
ΠΑΣΧΑΛΗ
ΜΑΡΙΑ
ΠΕ 06 - Αγγλικής
ΣΠΗΛΙΟΥ
ΣΟΦΙΑ
ΠΕ 06 - Αγγλικής
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ
ΠΕ 06 - Αγγλικής

 
Blogger Templates