Social Icons

Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014

«Αδειάζει» σταδιακά από σκουπίδια ο Πύργος

Αδειάζει σταδιακά η πόλη του Πύργου από τα «βουνά» απορριμμάτων που σχηματίστηκαν -δυστυχώς για πολλοστή φορά- γύρω από του κάδους.
Από το πρωί έγινε αποκομιδή σε κεντρικά σημεία της πόλης και θα συνεχιστεί και αύριο, ώστε τα Χριστούγεννα να έχει βελτιωθεί η εικόνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα απορρίμματα μεταφέρονται στον ΧΥΤΑ Βλαχομάνδρας της Ναυπάκτου, καθώς η δημοτική αρχή έχει ακόμα περιθώριο για τουλάχιστον 300 τόνους.

Ανοιχτά και την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου τα καταστήματα στην αγορά της Αμαλιάδας!

Ανοιχτά και την ερχόμενη Κυριακή 28 Δεκεμβρίου θα είναι τελικά τα καταστήματα της Αμαλιάδας, μετά τη νεώτερη ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης.
Στο εορταστικό ωράριο που είχε ανακοινωθεί αρχικά από τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαλιάδας προβλεπόταν η λειτουργία των καταστημάτων μόνο μία Κυριακή, στις 21 Δεκεμβρίου, την τελευταία Κυριακή πριν από τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, ακολούθησε μία δεύτερη ανακοίνωση βάσει της οποίας τα καταστήματα θα λειτουργούσαν δύο Κυριακές κατά την εορταστική περίοδο, στις 21 και στις 28 Δεκεμβρίου δηλαδή, όπως προβλέπει πλέον η σχετική νομοθεσία.

Ότι θέλουν οι πολλοί!
Η απόφαση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις, αφού αρκετοί καταστηματάρχες διαφώνησαν με τη δεύτερη Κυριακή και ο Εμπορικός Σύλλογος αναγκάστηκε να εκδώσει νεώτερη ανακοίνωση βάσει της οποίας τα καταστήματα θα έμεναν κλειστά την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου.
Τα πράγματα ωστόσο άλλαξαν, οι καταστηματάρχες είδαν από άλλη οπτική γωνία το θέμα, η λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου πήγε σχετικά καλά και ζήτησαν, σε μία προσπάθεια να τονωθεί η αγοραστική κίνηση στην αγορά.
Με δεδομένο ότι την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου θα είναι και η τελευταία ημέρα λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου χωριού, ο Εμπορικός Σύλλογος που είναι συνδιοργανωτής, επανήλθε χθες με νεώτερη ανακοίνωση κάνοντας γνωστό ότι τελικά τα καταστήματα στην Αμαλιάδα θα λειτουργήσουν και την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου.
«Αυτή ήταν η απαίτηση της αγοράς, μετά και την λειτουργία της περασμένης Κυριακής, και εμείς αφουγκραστήκαμε τα μέλη μας και αποφασίσαμε να λειτουργήσουν τα καταστήματα και την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου για να βοηθούν οι επαγγελματίες και να εξυπηρετηθούν οι καταναλωτές. Άλλωστε, σχεδιάζουμε μεγάλη φιέστα για το κλείσιμο του Χριστουγεννιάτικου χωριού, περιμένουμε πολύ κόσμο και πιστεύουμε ότι αυτό θα βοηθήσει και τα καταστήματα» επεσήμανε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Γιώργος Μαραγκός.

Αναμένουν άνοδο
Στο μεταξύ, οι καταστηματάρχες υποστηρίζουν ότι σε γενικές γραμμές η κίνηση στην αγορά είναι υποτονική, αν και βοήθησε λίγο η περασμένη Κυριακή, και ευελπιστούν ότι σήμερα που είναι παραμονή Χριστουγέννων θα αλλάξει λίγο η εικόνα και ίσως κορυφωθεί πριν από την Πρωτοχρονιά.
Οι καταναλωτές είναι λίγο διστακτικοί, αφού δεν υπάρχουν χρήματα, ωστόσο όλοι θέλουν να ψωνίσουν κάτι για να αλλάξει η διάθεσή τους και με δεδομένο ότι πληρώθηκαν οι συντάξεις και κάποιοι εργαζόμενοι πήραν και δώρο, οι καταστηματάρχες ευελπιστούν ότι αυτά τα χρήματα θα πέσουν στην αγορά.
Οι τιμές πάντως κυμαίνονται σε καλά επίπεδα και αν και εορταστική περίοδος, οι καταστηματάρχες δεν εγκαταλείπουν τις προσφορές και τις καλύτερες τιμές πριν φθάσει ο καταναλωτής στο ταμείο. Ελπίζοντας  πάντα, ότι η αγορά θα δει καλύτερες ημέρες.

Πλουσιότερο αλλά πιο… οικονομικό φέτος το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Πλουσιότερο αλλά πιο… οικονομικό θα είναι φέτος το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, αφού οι τιμές των προϊόντων - σύμφωνα με τους επαγγελματίες της περιοχής - είτε παραμένουν σταθερές είτε έχουν μειωθεί σημαντικά, προκειμένου να μπορέσει ο κόσμος να αγοράσει τα απαραίτητα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι αλλά και να κινηθεί κάπως η αγορά,
Οι καταναλωτές αρχίσει δειλά – δειλά να κάνουν τις πρώτες αγορές για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά πάντα με μέτρο και σύμφωνα με όσα χρήματα έχουν απομείνει στην τσέπη, αφού τακτοποιήσουν τις υπόλοιπες εκκρεμότητες. 
Η κίνηση
Η κίνηση στα καταστήματα με είδη τροφίμων της περιοχής είναι οριακά αυξημένη φέτος, αλλά, όπως επισημαίνουν οι επαγγελματίες, ξεκινά πια πιο αργά και περιορίζεται στις 2-3 τελευταίες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά. Γι’ αυτό και ελπίζουν πως σήμερα, παραμονή των Χριστουγέννων, ο κόσμος θα βγει στην αγορά για να ψωνίσει τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι που και φέτος θα συγκεντρώσει τους περισσότερους, αφού το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν εκτός σπιτιού, για τους περισσότερους, είναι πια παρελθόν.
Παρά τις δυσκολίες ωστόσο, οι καταναλωτές, γι’ αυτή τη μέρα κάνουν μια μικρή «υπέρβαση» η οποία βέβαια δεν ξεφεύγει από τα οικονομικά όρια των δυνατοτήτων κάθε οικογένειας. Αγοράζει παραπάνω από ένα κρέας και συνοδευτικά για το τραπέζι, ώστε να υπάρχει ποικιλία, αλλά, σε μικρότερες ποσότητες πάντα, ώστε, ούτε να λείψει, ούτε όμως και να περισσέψει, όπως γινόταν παλιά.
Με σταθερές και χαμηλότερες τιμές
 Όσον αφορά τις τιμές, στα περισσότερα προϊόντα έχουν μειωθεί σημαντικά και σε όσα δεν έχουν μειωθεί, παραμένουν σταθερές εδώ και πολλά χρονιά. Οι επαγγελματίες έχουν κάνει προσπάθεια να «ρίξουν» όσο γίνεται τις τιμές, χωρίς όμως να κάνουν «έκπτωση» στην ποιότητα, προκειμένου να βοηθήσουν τον κόσμο να κάνει τις αγορές του για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, έχοντας επίγνωση των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος. Και οι καταναλωτές από την πλευρά τους, τους ανταμείβει με την εμπιστοσύνη και προτίμησή του.

Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Τραγωδία με μία 48χρονη νεκρή στην «111»

Υπέκυψε στα τραύματά της η γυναίκα 48 ετών τραυματίας του τροχαίου που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο Πάος Καλαβρύτων.
Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Πατρών – Τρίπολης (111) στο Πάος όταν δύο οχήματα ΙΧ συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά πέντε άτομα τα οποία διακομίστηκαν στο Γ.Ν. Τρίπολης από δύο ασθενοφόρα του Κ.Υ.Κλειτορίας που έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος.
Σύμφωνα με το kalavrytanews.com, η άτυχη 48χρονη πήγαινε στο Βελημάχι για να παραστεί σε κηδεία συγγενικού της προσώπου.
Από τα δύο ασθενοφόρα του Κ.Υ.Κλειτορίας που έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος, το ένα ηταν εκτός βάρδιας και με πρωτοβουλία του πληρώματος πήγαν για βοήθεια…..
Από τους τέσσερις ακόμα τραυματίες που νοσηλεύονται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο μια τραυματίας είναι σε σοβαρή κατάσταση.

«Φρένο» στα έργα από το Ταμείο Μολυβιάτη

Σε ολική αναθεώρηση των προτεινόμενων έργων για χρηματοδότηση από το Ταμείο Μολυβιάτη προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, αφού στο τέταρτο θέμα της ημερήσιας διάταξης της 25ηςσυνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου που θα γίνει την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου καλεί τα μέλη να αποφασίσουν για ανάκληση  όλων των αποφάσεων έγκρισής τους.

Δηλαδή δεν θα προχωρήσει καμία εξέλιξη υλοποίησης των 26 έργων ύψους 12.768.000  ευρώ που είχαν ήδη χαρακτηριστεί ως ώριμα από το Υπουργείο Ανάπτυξης, ενώ ο νέος σχεδιασμός θα ονομάζεται Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα.

Η αιτία μπλοκαρίσματος της διαδικασίας βρίσκεται στη διαπίστωση που αναφέρει η πορισματική έκθεση των αρμόδιων υπηρεσιών μετά τις αυτοψίες που διενήργησαν κατόπιν εντολής του Οικονομικού Εισαγγελέα για έργα που «ωφελούν μεμονωμένες ιδιοκτησίες και τα οποία δεν φαίνονταν να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που προκάλεσαν οι φωτιές του 2007», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στα σχετικά έγγραφα.

Στα πλαίσια αυτών των διαπιστώσεων εξεδόθη μία νέα ΚΥΑ στις 3/11/14 που άλλαζε τα κριτήρια και τα έκανε αυστηρότερα για τα υποχρηματοδότηση έργα, γεγονός που σήμανε επανέλεγχο όλων από την αρχή.  

Επιβεβαίωση
Ο κΓεωργιόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση του patrisnews.com, αφού επιβεβαίωσε την εμπλοκή των έργων και την εισαγγελική παρέμβαση τόνισε τα  εξής:
«Από το καλοκαίρι του 2014-12-22  έχουμε μία σειρά νέων δεδομένων τα οποία οδήγησαν την Περιφερειακή Αρχή να ξαναδεί το θέμα προκειμένου να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
1ον) Ο εισαγγελέας δίωξης οικονομικού εγκλήματος διέταξε με αποστολή τριών εγγράφων του την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος να διενεργήσει αυτοψίες προκειμένου να διαπιστώσει αν τα προτεινόμενα έργα πληρούν όρους και προϋποθέσεις που διέπουν τους νόμους του ταμείου Μολυβιάτη. Από τις διενεργηθείσες αυτοψίες διαπιστώνονται βασικές πλημμέλειες σε πολλά από τα προτεινόμενα έργα.
Την ίδια περίοδο το Υπουργείο Ανάπτυξης ξεκινά διαδικασία τροποποίησης επί των αυστηροτέρων των διατάξεων του ταμείου Μολυβιάτη που παίρνει την μορφή νέας Κ.ΥΑ.Σ στις 3 Νοεμβρίου. Στο διάστημα αυτό η περιφέρεια κρίνοντας σοφά διακόπτει την διαδικασία των εγκρίσεων και επεξεργάζεται νέο σχέδιο απορρόφησης τω συγκεκριμένων κονδυλίων με στόχο μία ολοκληρωμένη αναπτυξιακή ανασυγκρότηση των πληγεισών περιοχών. Η πρόταση αυτή παίρνει πλέον με την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής την μορφή «Ει8ικού Αναπτυξιακού Προγράμματος για την ολοκληρωμένη αποκατάσταση και ανασυγκρότηση.
Το θέμα για το οποίο θα ενημερώσω άμεσα και ολοκληρωμένα τους Δημάρχους είναι ιδιαίτερα σοβαρό και κατά την γνώμη μου αποτελεί τεράστια αναπτυξιακή πρόκληση για την Ηλεία. Θέλω να υπολογίσετε ότι τα 21 εκ ευρώ με τις εκπτώσεις και από αυτό το πρόγραμμα και από το παλαιότερο θα ανεβάσουν πάνω από 30 εκ ευρώ και ενδεχομένως κοντά στα 35 τον προϋπολογισμό των έργων. Αυτά τα χρήματα μπορούν να καλύψουν για κάθε δήμο ολοκληρωμένα αναπτυξιακά σχέδια με σοβαρή προστιθέμενη αξία και να αναφέρονται σε ένα ευρύ φάσμα δράσεων (υποδομές, συγκοινωνιακά έργα, βελτίωση και ανάπτυξη γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων, αναπλάσεων κ.λ.π.).
Το σχέδιο θα αποτελέσει προϊόν διαβούλευσης και με τους δήμους και με τους υπόλοιπους παραγωγικούς φορείς της Ηλείας. Νομίζω ότι έχει έρθει ο καιρός να θέτουμε τις προτεραιότητές μας όχι στην βάση μικρών τοπικών εξυπηρετήσεων, αλλά σύμφωνα με τα μεγάλα συμφέροντα της παραγωγικής ανασυγκρότησης του νομού μας.  Το Ειδικό Αναπτυξιακό πρόγραμμα μπορεί να συνδυαστεί, θα αναθέσουμε ειδική μελέτη για αυτό το σκοπό στο ΚΕΠΕ, με άλλα αναπτυξιακά προγράμματα ή και με τον αναπτυξιακό νόμο και να δώσει την δυνατότητα στους πληγέντες δήμους να βοηθήσουν στην ανάπτυξη  της τοπικής οικονομίας»
Το ιστορικό
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συνολικό ποσό που είχε αποφασιστεί να διατεθεί από τον Ταμείο Μολυβιάτη για την ανασυγκρότηση των πληγεισών περιοχών είναι 24.700.000 ευρώ εκ των οποίων τα 21 εκατομμύρια ήταν για την Ηλεία.
Η έναρξη  κατάθεσης προτάσεων έργων είχε γίνει στις 31/12/2012  με την ΚΥΑ που είχε εκδοθεί και όριζε φορείς υλοποιήσεις τους ΟΤΑ όπου τους έδινε τρεις μήνες για να καταθέσουν προτάσεις.
Στις 11/03/13 είχε γίνει σύσκεψη στην Πάτρα υπό τον Περιφερειάρχη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες όπου παραβρέθηκαν οι Δήμαρχοι Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Αρχαίας Ολυμπίας, Λεχαινών Ανδραβίδας, Δυτικής Αχαΐας και Αγιαλείας όπου είχαν καταθέσει 86 προτάσεις ύψους 66.984.000 ευρώ. Δηλαδή τρεις φορές τον προϋπολογισμό του κονδυλίου που είχε αποφασιστεί να διατεθεί. Δημιουργήθηκαν διάφορες επιτροπές αξιολόγησης και κατέληξαν 26 έργα να διεκδικούν χρηματοδότηση από το ταμείο με την σύμφωνη γνώμη του Περιφερειακού Συμβουλίου

Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Κοντά στο «ΝΑΙ» 10 βουλευτές μετά το διάγγελμα Σαμαρά

Νέα δεδομένα τα οποία, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να λύσουν τον γρίφο της προεδρικής εκλογής δημιουργεί το διπλό «άνοιγμα» του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. 
   
Η πρόταση για διεύρυνση του κυβερνητικού σχήματος και χρονοδιάγραμμα εκλογών αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνταγματικής αναθεώρησης κινείται στην ίδια κατεύθυνση με την πρωτοβουλία των οκτώ βουλευτών από τις τάξεις των ανεξαρτήτων και τη ΔΗΜΑΡ που είχαν εκδηλωθεί εδώ και καιρό.
   
Η εκτίμηση πολιτικών κύκλων είναι ότι η κίνηση του πρωθυπουργού σε πρώτη φάση θα διευρύνει τον αριθμό των βουλευτών που μπορεί να ψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα στη δεύτερη ψηφοφορία της προσεχούς Τρίτης. 
   
Σύμφωνα με υπολογισμούς στους 160 της πρώτης ψηφοφορίας μπορεί να προστεθούν σε πρώτη φάση τουλάχιστον άλλοι δέκα βουλευτές που θα δείξουν δυναμική ικανή να ανατρέψει τα δυσμενή προγνωστικά για την τρίτη και καθοριστική ψηφοφορία της 29ης Δεκεμβρίου.
   
Από το «παρών» του πρώτου γύρου αναμένεται να μετακινηθούν οι ανεξάρτητοι Βασίλης Οικονόμου, Παναγιώτης Μελάς, Γιάννης Κουράκος, Γιώργος Κασαπίδης, Κώστας Γιοβανόπουλος, Βασίλης Καπερνάρος, ίσως η Μίκα Ιατρίδη, ενδεχομένως ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος έχει υπογράψει την πρόταση των «οκτώ», και πιθανόν οι τρεις της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης, Θωμάς Ψύρρας και Νίκη Φούντα.
   
Αν, μάλιστα, επιβεβαιωθεί αυτή η τάση και ψηφιστεί ο κ. Δήμας από περισσότερους από 170 βουλευτές στην επικείμενη ψηφοφορία, κανείς, πλέον, όπως λένε κυβερνητικά στελέχη, δεν μπορεί να αποκλείσει στην τελική ψηφοφορία να προσεγγιστεί ο μαγικός αριθμός των «180» με τη μεταστροφή και άλλων ανεξάρτητων βουλευτών, όπως ο Βύρων Πολύδωας ή ο Μίμης Ανδρουλάκης. 
   
«Κλειδί», πάντως, παραμένει η (αρνητική, προσώρας) στάση της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ και ο πρόεδρος της Φώτης Κουβέλης, το όνομα του οποίου δεν αποκλείεται να ακουστεί μετά τη δεύτερη ψηφοφορία ως του υποψηφίου που θα δώσει τη λύση.
   
Στην κυβέρνηση πιστεύουν ότι το νοσηρό κλίμα πολιτικής κατάπτωσης των τελευταίων ημερών που πυροδοτήθηκε από την «υπόθεση Χαϊκάλη» μπορεί να λειτουργήσει συσπειρωτικά και να λειτουργήσουν τα ανακλαστικά των βουλευτών, οι οποίοι, υπό την πίεση και της κοινής γνώμης, δεν θέλουν εκλογές.   

Φανταστική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο πάρκο ΣΠΚ

Οι πύλες του «παραμυθιού» άνοιξαν το Σάββατο στο κέντρο του Πύργου και υποδέχθηκαν στο χώρο τους, τα ξωτικά και τον Άγιο Βασίλη που ταξίδεψε μικρούς και μεγάλους σε ένα φανταστικό χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα.

Το πάρκο της ΣΠΚ «αναγεννήθηκε» με παιδικές φωνές, πολλά παιχνίδια και τραγούδια χριστουγεννιάτικα, ύστερα από την πρωτοβουλία που ανέλαβε ο δήμος του Πύργου και ο δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής, να δώσει και πάλι «πνοή» σε ένα κεντρικό σημείο του Πύργου, που για αρκετό διάστημα είχε εγκαταλειφθεί.
Έτσι, το μαγικό καρουζέλ και ο μεγάλος παιδότοπος που στήθηκαν στο χώρο του πάρκου για τους μικρούς πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων, άφησαν έκπληκτους τους επισκέπτες που βρέθηκαν στα εγκαίνια της μεγαλύτερης γιορτής των παιδιών.

Τα αποτελέσματα της Κυριακής


ΚΥΡΙΑΚΗ 21.12

Α1 ΒΕΡΡΟΙΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ/ΠΑΝΟΠ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΑΒΑΛΙΩΝ  4-0

Α2 ACS
ΑΕΤΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ Π/Β 0-4
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΑΜΠΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΓΟΥΜΕΡΟΥ 1-0
ΑΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ 1-1
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΚΩΜΟΥ-ΠΕΛΟΨ ΠΥΡΓΟΥ 2-0

Β CONSAFO
ΑΟ ΑΡΕΤΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ 1-0
ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΠΥΡΓΟΥ 0-4
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ-ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΥΝΕΪΚΩΝ 6-1
ΔΑΦΝΗ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΛΕOΝΤΕΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 1-1
ΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΥΡΓΟΥ 3-1
ΩΛΕΝΙΑΚΟΣ ΩΛΕΝΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑΣ 2-2
ΕΛΠΙΔΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ 1-0
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΡΔΑΜΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΕΡΑΚΙΟΥ 1-0
ΠΗΝΕΙΑΚΟΣ-ΑΕΤΟΣ ΑΛΠΟΧΩΡΙΟΥ 0-0

Γ LEGEA
ΝΕΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΣΤΕΪΚΩΝ-ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 6-0
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ-ΙΦΙΤΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 1-5
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΣΩΣΤΙ-ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ 2-3
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΙΛΑ-ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ 3-0
ΑΟ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΑΣ-ΑΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ 3-0

Α1 ΒΕΡΡΟΙΟΣ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ-ΑΟ ΧΑΒΑΡΙ 2-0
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ -ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ 2-3
ΑΙΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ 3-0 ά.α

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ACS

ΠΑΟΚ ΚΑΚΟΒΑΤΟΥ-ΠΑΝΩΛΕΝΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΤΟΥΛΑ 1-3
ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ-ΗΛΕΙΑΚΟΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ 0-0
Ν. ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΥ-ΑΛΦΕΙΟΣ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ 1-0
ΜΥΡΣΙΝΑΪΚΟΣ-ΑΛΦΕΙΟΝΙΣ ΑΛΦΕΙΟΥΣΑΣ 6-1


Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CONSAFO

ΑΦΟΒΟΣ ΒΡΟΧΙΤΣΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 1-3
ΑΟ ΜΑΚΡΙΣΙΑ-ΑΟ ΑΓ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2-4
ΑΡΗΣ ΛΑΝΘΙΟΥ-ΑΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ 2-1
ΑΕ ΠΗΝΕΙΑΣ-ΑΕΚ ΠΥΡΓΟΥ 0-0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΕΑΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΡΙΝΑΣ 4-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΥΡΓΟΥ-ΠΕΛΟΨ ΠΕΛΟΠΙΟΥ 0-2
ΝΕΔΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙΟΥ-ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΑΛΜΩΝΗΣ 


Γ` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ LEGEA
ΑΟ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΑΟ ΔΙΓΕΝΗΣ ΧΑΡΙΑΣ 3-1
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ-ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 1-2
ΑΟ ΚΑΣΤΡΟ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ 3-1

21/12/2014 ΚΥΡΙΑΚΗ

22/12/2014 ΔΕΥΤΕΡΑ
ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ 15:15 Α1 ΒΕΡΡΟΙΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑ ΓΟΥΡΓΟΥΡΑΣ ΑΝ ΔΟΥΛΑΒΕΡΗΣ ΗΛ ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ ΟΡ ΚΟΤΤΑΣ ΓΕ

ΒΑΡΘΟΛΟΜΙ 15:15 Α1 ΒΕΡΡΟΙΟΣ ΗΛΕΙΑΚΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ-ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ
ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΓΕ ΛΑΤΤΑΣ ΧΡ ΦΤΕΡΝΙΑΤΗΣ ΚΩ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙ ΚΟΡΜΠΑΚΗΣ ΑΝ

ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ 15:15 Α1 ΒΕΡΡΟΙΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ-ΕΝΙΠΠΕΑΣ ΛΑΤΖΟΪΟΥ
ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ ΓΕ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑ ΣΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΣΤ ΜΠΟΥΛΟΥΤΑ
 
Blogger Templates