Social Icons

Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

Διαβεβαίωση Δημάρχου για καλύτερη οργάνωση του σταδίου Πύργου

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τον Πανηλειακό και κυρίως η αναγέννηση της ομάδας και η συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπως φυσικά και η βελτίωση των εγκαταστάσεων στο δημοτικό στάδιο Πύργου.
Ο κ. Γαβρίλης Λιατσής, στις δηλώσεις που έκανε, ανέφερε χαρακτηριστικά: 
«Με πολύ μεγάλη χαρά δέχτηκα να συναντηθώ με τον μεγαλομέτοχο του Πανηλειακού κ. Θανάση Παπαγεωργίου και τους συνεργάτες του. Διέκρινα από τη συζήτηση που κάναμε, το πραγματικό ενδιαφέρον του για τον Πανηλειακό, που μόνο με εκείνο άλλων μεγάλων εποχών μπορώ να συγκρίνω.
Εφόσον ο κ. Παπαγεωργίου αποφασίσει να ηγηθεί μιας νέας μεγάλης προσπάθειας που θα φέρει τον Πανηλειακό και την πόλη σε πανελλήνιο επίπεδο ψηλά από πλευράς ποδοσφαίρου, υποχρέωση του δημάρχου και της δημοτικής αρχής γενικότερα, είναι να σταθούν δίπλα του. Και να του παραχωρήσουν όλες τις διευκολύνσεις που χρειάζεται για να δομηθεί σωστά αυτή η νέα προσπάθεια.
Θα εκμεταλλευτούμε το διάστημα της προσωρινής ανάπαυλας του Πανηλειακού, για να οργανώσουμε τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Σταδίου κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε άμεση συνεργασία και με την πολιτειακή αρχή, έτσι όπως αυτή θα προκύψει από τις εκλογές που γίνονται. Και να βελτιώσουμε τις βοηθητικές εγκαταστάσεις της Συντριάδας, με τρόπο που η ομάδα να μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις δράσεις της.
Την Τετάρτη στο Δημοτικό Συμβούλιο γίνεται η πρόταση διάλυσης του οργάνου του δημοτικού Αθλητικού Κέντρου, και όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα έρθουν στην απόλυτη δικαιοδοσία του Δήμου, ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε όλες τις μεγάλες υποχρεώσεις που είχαν δημιουργηθεί από πριν (όπως, μισθοδοσία υπαλλήλων, ηλεκτρικό ρεύμα, κ.τ.λ).
Ούτως ώστε, με την αρχή της επόμενης σεζόν, να μπορέσουμε να ανάψουμε και πάλι τους προβολείς για να υποδεχθούμε το νέο Πανηλειακό που θα έχει σχεδιάσει ο κ. Παπαγεωργίου».

Γιώργος Λαμπρόπουλος: «Κάντε αυτό που είναι σωστό για την ιστορία του συλλόγου»
Δήλωση έκανε και ο πρώην γενικός αρχηγός του Πανηλειακού Γιώργος Λαμπρόπουλος – που ήταν στην συνάντηση του κ. Παπαγεωργίου με τον δήμαρχο Πύργου, όπως και ο Κώστας Ντάβαρης - που ανέφερε για τις τελευταίες εξελίξεις:
«Ένα θέλω να τονίσω, και ο νοών νοείτω: Με σκέτο …αέρα δε φουσκώνει αερόστατο… Μόνο με το κατάλληλο υλικό θα φουσκώσει και θα πάει πάλι ψηλά, εκεί που ανήκει! Καταλάβετέ το και μην παίζετε με την ιστορία αυτού του μεγάλου συλλόγου! Κάντε αυτό που είναι σωστό για την ιστορία του συλλόγου, μην στέκεστε εμπόδιο μόνο και μόνο για το θεαθήναι…, μόνο και μόνο για να δημιουργείτε εντυπώσεις, σκεφτείτε ώριμα και σωστά. Ο Πανηλειακός δεν θα πεθάνει! Ο Πανηλειακός θα επιστρέψει εκεί που ανήκει! Καταλάβετέ το! Πανηλειακός μια ζωή!»

Όλοι είναι στο πλευρό του Θ. Παπαγεωργίου
Η νέα δήλωση του κ. Θανάση Παπαγεωργίου, που δημοσιεύσαμε χθες, δείχνει ότι ο Ηλείος επιχειρηματίας είναι διατεθειμένος να ηγηθεί της νέας προσπάθειας που θα ξεκινήσει – ελπίζουμε πολύ σύντομα - για να επιστρέψει ο Πανηλειακός στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Και ότι θα απευθύνεται «ΜΟΝΟ στον κόσμο του Πανηλειακού και στις αρχές της πόλης» όπως τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Παπαγεωργίου ουσιαστικά απέκλεισε κάθε επαφή με τον κ. Φάνη Παπαδόπουλο, δείχνοντας ότι δεν υιοθετεί τις προτάσεις που έκανε ο νυν γραμματέας του Ερασιτέχνη, μέσα από την επιστολή που απέστειλε στα τοπικά Μ.Μ.Ε.  
Τώρα αν αυτό αλλάξει στο μέλλον, θα το μάθουμε πολύ σύντομα.
Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει κοινή γραμμή μεταξύ των δυο πλευρών, ενώ και οι φίλαθλοι από την πλευρά τους (κυρίως οι οργανωμένοι), δείχνουν πως είναι καθαρά με την πλευρά του κ. Παπαγεωργίου, αφού στο πρόσωπό του βλέπουν τον άνθρωπο που μπορεί να αλλάξει την μοίρα της ομάδας.
Και επειδή δεν υπάρχει αυτή την στιγμή, άλλη εναλλακτική λύση για τον Πανηλειακό, πέρα από τον κ. Παπαγεωργίου, οι φίλαθλοι θα συσπειρώνονται όλο και περισσότερο γύρω από τον Ηλείο επιχειρηματία, που όπως ανέφερε, σύντομα θα είναι και πάλι στον Πύργο και θα μιλήσει με τους φιλάθλους, για τα σχέδια που έχει για το νέο Πανηλειακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Blogger Templates